Pilot: Egynyári kaland (Duna TV) | írta: Csaba

Múlthéten mutatkozott be az MTVA új sorozata, ami hat fiatal, Péter (Vecsei Miklós), Bence (Rubóczki Márkó), Gábor (Héricz Patrik), Zsófi (Schmidt Sára), Dóra (Dobos Evelin) és Fanni (Döbrösi Laura) kalandjairól szól. Ahogy szinte az összes magyar nyári sorozatoknál lenni szokott, a hetedik főszereplő a Balaton, amely minden generáció számára nosztalgikus élményekkel bír.

a_lanyok

A történet az érettségi megszerzése és a nyári szezon vége közti időszakot öleli fel. A sorozat végig Balatonfüreden játszódik mely a korosztályt foglalkoztató dolgok (pasik, csajok, buli) mellett komoly hangsúlyt fektet a barátság, összetartozás, szerelem, szex és útkeresés témakörökre. A kaland ott kezdődik, amikor Gábor bérbe adja családja kissé lelakott nyaralóját az újonnan érkező fiatal bérlőknek a nyár idejére. Míg Pétert a csajozás és a bulizás hajtotta, barátját, Bencét a munkakeresés motiválta, hogy a magyar tengerhez utazzanak. Időközben a lányok is beköltöznek: míg Dóra élvezi a napsütést és a gondtalan strandolást, addig Fanni az Anna Grand Hotelben vállal munkát, Zsófi pedig Bencével teper egy pincér állás megszerzése érdekében.

Egyny+íri-kaland-011

Az első rész tulajdonképpen az összes többi epizód felvezetése volt, de így is számos kérdés maradt megválaszolatlanul: ki a titokzatos idegen a 158-as szobából? Mi alakul Dóra és Péter között? Hogyan szereli le Fanni utálatos kolléganőjét? Milyen hatással lesz a közös munka Zsófi és Bence kapcsolatára?

egynyari-pilot1

Úgy gondolom, hogy egy ígéretes nyári sorozatról van szó tele fiatal, tehetséges színészekkel, akiket elnézve olyan érzésem volt, hogy ezer éve óta ismerem őket. A sorozat debütáló epizódja mindenképp 10 pontot érdemel hála az életszerű karakterek és a helyválasztásnak köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s